Discover the finest spaces
Delen

World Forum host VN-conferentie Public Service Day 2017

Internationaal congrescentrum World Forum in Den Haag is volgend jaar de locatie voor de United Nations Public Service Day. Op 22 en 23 juni 2017 zetten landen zich tijdens deze internationale conferentie in voor een betere publieke dienstverlening onder de titel ‘The Future is Now’.

NSS_World-Forum-Theater-2

Het doel van de Public Service Day is om wereldwijd een betere dienstverlening aan burgers te bereiken. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geeft delegaties de kans in praktijk kennis te maken met innovaties in de publieke sector. Tijdens werkbezoeken en de conferentie kunnen de vertegenwoordigers kennis uitwisselen en nieuwe contacten aangaan.

High level conferentie

World Forum heeft afgelopen jaren vele evenementen op het gebied van safety & security georganiseerd en daarmee veel ervaring opgebouwd.

“Met het hosten van deze VN-conferentie hebben we wederom een mooie, “high-level” conferentie in huis,” aldus Kirsten Vosmer, Commercieel Manager bij World Forum. “Mede door onze ervaring als locatie en stad met congressen van deze omvang en aard, is er gekozen voor Den Haag. Hiermee dragen we bij aan de ambitie om van Den Haag de tweede congresstad van Nederland te maken”,

1280 world forum centrale hal

Belang publieke dienst

De VN organiseert elk jaar de Public Service Day. Eerder vond dit evenement plaats in Zuid-Korea, Bahrein, Spanje en Oostenrijk. Dit jaar is Nederland voor het eerst aan de beurt en zal het evenement plaatsvinden in locatie World Forum in Den Haag. De conferentie is een gelegenheid waarmee het belang van de publieke dienst voor de gehele internationale gemeenschap wordt onderstreept.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.