Discover the finest spaces
Delen

World Forum Den Haag genomineerd voor C&IT Awards 2014

Het World Forum in Den Haag is genomineerd voor de Conference & Incentive Travel Awards 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’. Andere finalist in deze categorie is het JW Marriott Marquis in Dubai.

Best practices
De Conference & Incentive Travel Awards worden jaarlijks in verschillende categorieën uitgereikt voor de best practices uit de congres- en evenementen sector. Ook het Convention Bureau van Den Haag is, samen met Rotterdam Marketing, genomineerd voor een C&IT award in de categorie ‘Destination Marketing Team of the Year’. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op 19 september in Londen.

World Forum op de kaart
‘Wij zijn trots op onze nominatie als ‘Best Overseas Conference Venue’ bij de C&IT Awards. Wij zien dit als een waardering voor onze inspanningen om het World Forum als internationaal congrescentrum op de kaart te zetten in het Verenigd Koninkrijk’, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager van het World Forum.

“Wij zien dit als een waardering voor onze inspanningen om het World Forum als internationaal congrescentrum op de kaart te zetten in het Verenigd Koninkrijk.”

 

World Forum
Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag,
internationale stad van Vrede en Recht. Het World Forum heeft de afgelopen jaren menig evenement georganiseerd op het gebied van ‘safety & security’ en daarmee veel ervaring opgebouwd. Daarnaast is het World Forum onderscheidend op het gebied van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

GL events
De exploitatie van het World Forum is in handen van GL events. GL events is een Frans bedrijf dat 37 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft zijn sporen verdiend in de internationale congreswereld, zowel in de organisatie van grootschalige evenementen als het managen van tentoonstelling- en congrescentra.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.