Discover the finest spaces
Delen

Wordt ‘040 Congress & Events’ congreslocatie van het jaar?

 

De verkiezing voor de ‘Congreslocatie van het jaar 2013’ wordt georganiseerd door de redactie van het vak magazine Conference & Event en Meetings. De redactie van Conference & Event heeft de genomineerden geselecteerd voor deze award. De genomineerde locaties zijn stuk voor stuk accommodaties die hun sporen ruimschoots verdiend hebben met het organiseren van congressen. Tot deze selectie behoort Van der Valk Hotel Eindhoven met het onlangs volledig vernieuwde congress center: ‘040 Congress & Events’.

Criteria
De award toekenning wordt voor 50% bepaald door het aantal stemmen, voor 25% door de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en voor 25% door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt der trainingen begeeft. De criteria waarop de locaties beoordeeld worden zijn de ligging van de locatie, de bereikbaarheid, de inrichting, catering en service.

Vijf hamer congresaccommodatie
040 Congress & Events is het congress center van Hotel Eindhoven. Met de vijf hamer congresaccommodatie positioneert Hotel Eindhoven zich in het zakelijke topsegment. Het twee etages tellende 040 Congress & Events heeft 23 multifunctionele zalen met een strakke en zakelijke uitstraling. 040 Congress & Events beschikt over een total service concept, de meest moderne audiovisuele middelen, stijlvolle foyers en break-out lounges. De laatste high light van dit geheel is de 040-zaal, deze is  ruim 900 m² groot en is zeer geschikt voor exposities, congressen, grote personeelsfeesten, bruiloften, gala’s en productpresentaties. Van der Valk Hotel Eindhoven is een omgeving waar gastvrijheid altijd tot in de kleinste details is uitgewerkt: een aangename plek om te vertoeven; een thuis voor elke wereldreiziger; een toonaangevende locatie voor de veeleisende zakelijke bezoeker. Stemmen op de Congreslocatie van het Jaar 2013 kan van begin juli tot 1 december via de website van Hotel Eindhoven of de website van congreslocatie van het jaar 2013.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.