Discover the finest spaces
Delen

Winter Efteling sprookjesachtig decor voor bedrijfsevent

We nemen langzaam afscheid van de zomer. Dat betekent niet alleen kortere dagen en de winterjas uit de kast, maar ook dat de Efteling weer omgetoverd wordt tot Winter Efteling.

Winters eventdecor
Van 6 november t/m 1 februari biedt het park met haar duizenden twinkelende lichtjes, sneeuw en knisperende kampvuren een prachtig decor voor relatie-evenementen zoals kerstdiners, nieuwjaarsborrels en kick-offs. In de wintermaanden speelt in het Efteling Theater ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. De musical ging onlangs in première en kan door bedrijven exclusief worden ingezet voor een familiedag.

“De musical kan door bedrijven exclusief worden ingezet voor een familiedag.”

 

Workshop curling of icebowling
Rondom de kampvuren is het goed toeven met een glaasje glühwein of een mok warme chocolademelk terwijl het gospelkoor zorgt voor muzikale klanken. Speciaal tijdens de Winter Efteling kunnen er in het overdekte IJspaleis met binnen- en buitenschaatsbaan verschillende winterse activiteiten en workshops zoals curling en icebowling georganiseerd worden.

Gastrol in musical
Afgelopen zaterdag was de officiële première van de exclusief in de Efteling te bewonderen ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. Bedrijven kunnen de kinderen van hun medewerkers opgeven voor een gastrol in de musical. Zo staan zij tijdens de exclusieve voorstelling van het bedrijfsevenement in de schijnwerpers.

Meer informatie over de bedrijfsevents is te vinden op de website van de Winter Efteling.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.