Discover the finest spaces
Delen

Winnaars Entree Hospitality & Style Awards bekend gemaakt

Nadat een aantal maanden geleden de nominaties voor de Entree Hospitality & Style Awards bekend werden gemaakt, was het afgelopen maandag zover. Op 1 december zijn in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum de awards uitgereikt en werden de winnaars tijdens een zinderende awardshow in de spotlight gezet.

Meeting- en eventlocaties
De tienkoppige jury heeft uit het grote aantal genomineerden negen horecazaken, de beste bartender en de meest inspirerende horecaondernemer geselecteerd. Daarbij is ook een aantal bijzondere meeting- en eventlocaties in de prijzen gevallen.

Villa Pastorie is met de ‘Best hospitality concept’ award naar huis gegaan en De Plantage (in Artis) is als beste locatie in de categorie ‘Best restaurant & bar’ uit de bus gekomen. De award voor ‘Best hotel design’ is naar Nhow Rotterdam gegaan en Arjen van den Hof, Vondel Hotels en onder andere Hotel de Hallen, mag zich ‘Horecaondernemer van het jaar’ noemen.

“Tijdens de Entree Hospitality & Style Awards is ook een aantal bijzondere meeting- en eventlocaties in de prijzen gevallen.”

 

Best Hospitality Concept
Michel Deneef, eigenaar van het winnende Villa Pastorie op Entreemagazine.nl: “Er is hier vanavond een hele leuke sfeer met veel toonaangevende horecaondernemers. Wij zijn heel trots dat we daar onderdeel van mogen zijn.”

 

Best Hotel Design
Nhow Rotterdam kwam met een grote, uitzinnige delegatie de award ophalen. Voor de jury was de overweldigende architectuur van De Rotterdam doorslaggevend.

 

Best Restaurant & Bar
“Je zit in een volle zaal waar ineens alle spotlights op jouw tafel gericht zijn. Dan voel je je wel even de man”, aldus eigenaar Charles Hollenkamp van De Plantage, zichtbaar onder de indruk.

 

Ondernemer van het jaar
“Ik ben toch wel heel trots om na elf jaar als ondernemer zo’n persoonlijke award te winnen. Een award die je eigenlijk wint met je hele team”, aldus een blije Arjen van den Hof die trots zijn award in ontvangst nam. Van den Hof startte in 2003 met het bijzondere concept Hotel Vondel in Amsterdam en bouwde dat uit tot een hotelimperium waar hospitality, design en bijzondere panden naadloos in elkaar overgaan.

Voor een sfeerimpressie zie het filmpje dat FoodReporter.nl van de avond maakte.

[Bron: Entreemagazine.nl]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.