Discover the finest spaces
Delen

Wine bar of the Year 2014: Wijncafé Lefebvre

New Zealand Wine is de afgelopen maanden samen met het tijdschrift WINELIFE op zoek gegaan naar de Wine bar of the Year 2014. Wijncafé Lefebvre in Utrecht overtrof de verwachtingen van de jury: “Alles klopt hier. Dat zie je aan de drukte en de aard van het publiek: mannen en vrouwen van alle leeftijden. De wijnen zijn goed geprijsd, het assortiment is gevarieerd, het personeel kundig en vriendelijk en de wijnen kunnen worden gecombineerd met smakelijke bites. Een goed geoliede machine!”

De locatie in het centrum van Utrecht maakt van Wijnbar Lefebvre, naast wijncafé en ontmoetingsplek, ook een geschikte plek voor kleinschalige borrels en bijeenkomsten.

“Een concept als dit kun je onmiddellijk ‘franchisen’!”

 

Gepassioneerde eigenaren
Na een online stemronde op www.wine-bars.nl streden de tien wine bars met de meeste stemmen om de titel ‘Wine bar of the Year 2014’. Aansluitend bracht een professionele jury een verrassingsbezoek aan de wine bars. Tijdens de tour maakten de juryleden kennis met verschillende concepten en ontmoetten gepassioneerde eigenaren. “Vino D’Amigo in Oud-Beijerland en Het Eigendom in Rotterdam kwamen in de buurt van de titel. Maar Wijncafé Lefebvre was de grote favoriet. Wij hebben één tip voor eigenaar Ernest Lefebvre: een concept als dit kun je onmiddellijk ‘franchisen’”, aldus de juryleden.

De Jury
De jury voor de ‘Wine bar of the Year’-verkiezing bestond uit Sharon van Lokhorst (WINELIFE magazine), Sabine Fehrmann (New Zealand Trade & Enterprise), Ron Vermeulen (Food Market), Hans van de Meeberg (SpecialBite.com) en Robert Verhoeven (Pitch PR en www.wine-bars.nl).

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.