Discover the finest spaces
Delen

Wie wordt de beheerder van Slot Zeist?

De gemeente Zeist is een zoektocht gestart naar een nieuwe huurder van Slot Zeist. Het slot wordt momenteel geëxploiteerd als evenementenlocatie, en zou dat in de toekomst kunnen blijven. Tot 30 oktober kunnen geïnteresseerde partijen hun plan insturen.

Slot Zeist heeft een totaal vloeroppervlak van 1.774 vierkante meter, verspreid over 28 zalen. De ruimtes variëren in oppervlakte, uitzicht, faciliteiten, aankleding en ook in zaalhuur. Dit maakt de mogelijkheden voor verschillende functies en activiteiten groot.

Sprookjesachtig

Het slot en de tuinen bieden bijzondere mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire feesten en evenementen, exclusieve diners en ontmoetingen. Daarnaast is Slot Zeist het ideale decor voor sprookjesachtige bruiloften.  Met een totaal van 18 zalen is er voor elke bijeenkomst een geschikte ruimte. Het slot heeft een totaalcapaciteit van 1.250 personen.

Het gebouw wordt al jaren geëxploiteerd. Het afgelopen jaar vonden er onder andere 26 huwelijken plaats. Volgens de gemeente Zeist is het gebouw dan ook sleutelklaar voor de volgende gebruiker. De afgelopen jaren is er geïnvesteerd in installaties, inventaris en apparatuur. Ook de installaties in het gebouw zijn direct gereed voor gebruik. De ruimtes zijn volledig afgewerkt en ingericht, er is een goede luchtafvoer / afzuiginstallatie, (groot)keukeninrichting met spoelkeuken en koelingen.

Bidbook

De gemeente heeft een programma van eisen en wensen vastgesteld in het ‘bidbook’. Hierin staat de volledige selectieprocedure omschreven. In ieder geval hebben geïnteresseerden tot eind deze maand de tijd om hun plan in te dienen. De jury zal kijken naar de kernwaarden ‘open en toegankelijk’, ‘cultureel’, ‘historisch-dynamisch’, ‘inspirerend’, ‘commercieel’ en ‘duurzaam’. De inzenders van de beste plannen krijgen in november een uitnodiging om hun plan te pitchen voor een jury. De winnaar krijgt eind december de sleutel van het Slot, samen met een huurovereenkomst voor een periode van vijf jaar.

[button colour=”accent” type=”squarearrow” size=”large” link=”https://www.zeist.nl/fileadmin/bestanden/Documenten/Wonen_en_verbouwen/Projecten/slot_Zeist/bidbook_Slot_Zeist.pdf” target=”_self]Download hier het bidbook[/button]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.