Discover the finest spaces
Delen

Wie mogen zich de beste vergaderlocaties van Nederland noemen?

deVLOER is op dinsdag 3 juni uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie van Nederland 2014. Het Almeerse bedrijf kreeg de prestigieuze Deskbookers Award uitgereikt tijdens de Provada in Amsterdam RAI en liet daarmee ruim 400 locaties achter zich. De verkiezing van de Deskbookers Awards is een jaarlijkse initiatief van Vastgoedmarkt, hét platform voor vastgoedprofessionals in commercieel onroerend goed en Deskbookers, het grootste landelijke netwerk van flexcenters en vergaderlocaties. Elk jaar delen zij prijzen uit in de categorieën ‘beste vergaderlocatie’, ‘beste flexplek’ en ‘meest innovatieve vastgoedproject’.

Landelijke titel voor deVLOER
Bij de jurering had niet alleen een vakjury een stem, ook het publiek kon van zich laten horen. En dat deed zij met ruim 8.500 stemmen massaal. Tijdens de prijsuitreiking werd deVLOER geroemd om haar grote achterban die vol enthousiasme reageerde. Deskbookers: “Heel bijzonder dat een vergaderlocatie met slechts één vergaderruimte zo’n sterk netwerk heeft.” Wat volgens de jury ook opviel, was de creativiteit deVLOER. ‘Het bedrijf wordt gerund door een teamtrainer, Anne Kien, die de locatie neerzet als concept in plaats van losse vergaderruimte. Het is de ultieme plek voor speelse vergaderingen waarin out of the box denken letterlijk de ruimte krijgt.’ deVLOER is gevestigd in een vrijstaand gebouw op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is op een flexibele manier in te richten en is daarmee geschikt voor vergaderen 2.0.  Meer informatie:

02. Youmeet, Utrecht
De winnaar van vorig jaar, Youmeet in Utrecht, moest dit jaar genoegen nemen met een tweede plaats. Youmeet bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen waarvan elke ruimte zijn eigen  specifieke kenmerken heeft,  passend bij de vijf fasen van een (creatieve) bijeenkomst  (Speak, Create, Design, Reflect, Decide).  en is opgericht om vergaderen efficienter en leuker te maken. ‘Het duurzame gebouw en onze biologische en gezonde voeding dragen bij aan een efficiënte dag.’

 

03. House of Fasion, Amsterdam
Nummer drie in de, landelijke, ranglijst en tevens winnaar van de provincie Noord Holland, is de Amsterdamse vergaderlocatie House of Fashion (design by GZ.nl. House of Fashion is een verzamelpand en biedt inspirerende en betaalbare werkplekken en vergaderruimtes in een stijlvol pand op één van de mooiste locaties in het bruisend hart van Amsterdam.

 

04. Het Nieuwe Kantoor (HNK)
De Rotterdamse locatie Het Nieuwe Kantoor werd vierde in de lijst van beste vergaderlocaties. Het Nieuwe Kantoor is een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, vergader- en kantoorruimte, een eigen Grand Café en veel uiteenlopende diensten. Een warme, multifunctionele en inspirerende omgeving waar een perfecte invulling wordt gegeven aan de kernwaarden flexibiliteit, full service en maatwerk. Het laagdrempelige karakter, de eigentijdse vormgeving, de mogelijkheid tot netwerken en het zaken doen, maken dat elke onderneming in elke denkbare werkvorm zich snel thuis voelt in dit open kantoorconcept. Dàt is de HNK-Formule.

05. 2nd Office
Een vijfde plaats werd vergeven aan 2nd Office, gelegen in het meest bedrijvige deel van Spijkenisse. De professionele en sfeervolle vergaderkamer van 2nd Office kan per uur, dagdeel (ook ’s avonds) of per dag gehuurd worden tot maximaal tien personen.

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.