Discover the finest spaces
Delen

Westerkerk: nieuwe exclusieve evenementenlocatie van Pulitzer Hotel

Het Amsterdamse Pulitzer Hotel gaat een exclusieve samenwerking aan met de nabij gelegen Westerkerk. Vanaf nu kunnen meetings en evenementen door het vijfsterrenhotel in de bijzondere kerk worden georganiseerd.

Speciale evenementen
Met de Westerkerk als nieuwe evenementenlocatie aan boord kan het Pulitzer Hotel partijen van 70 tot 700 personen verzorgen.

“Wij zijn bijzonder trots om exclusief samen te mogen werken met de grootste kerk van Amsterdam”, aldus Alex van Gastel, Hotel Manager van Pulitzer. “De Westerkerk is een betoverende locatie en ik ben er van overtuigd dat we samen unieke evenementen kunnen neerzetten, voor opdrachtgevers die echt iets speciaals willen.”

“De Westerkerk is een betoverende locatie en ik ben er van overtuigd dat we samen unieke evenementen kunnen neerzetten.”

 

Voor iedereen
“De Westerkerk is één van de weinige grote stadskerken die nog in de eerste plaats als kerk in gebruik is”, aldus John Faasse, voorzitter kerkenraad Westerkerk. “De Westerkerkgemeente wil graag dat iedereen van dit prachtige monument kan genieten.” Met de nieuwe samenwerking die de kerk aangegaan is met Hotel Pulitzer wordt deze wens werkelijkheid.

200.000 stenen
Momenteel wordt er druk gewerkt aan de Westerkerk en vinden er ingrijpende onderhouds- en restauratiewerkzaamheden plaats. Alle 200.000 stenen worden stuk voor stuk gecontroleerd. Waar nodig worden voegen en stenen zorgvuldig uitgehakt en vervangen. Media 2015 verwacht de Westerkerk de werkzaamheden aan de buitenzijde af te ronden zodat er in 2016 begonnen kan worden met de binnenkant.

Adopteer een stukje Westerkerk
De benodigde € 3,8 miljoen wordt onder andere bijeengebracht door de nieuwe samenwerking met het Pulitzer Hotel, door zelf-metsel-acties en de mogelijkheid om een klein stukje Westerkerk te adopteren.

[foto: Pulitzer Hotel Amsterdam]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.