Discover the finest spaces
Delen

Wereldpremière SKY in Theater Amsterdam

De nieuwe 3D-musical SKY ging afgelopen weekend in wereldpremière in Theater Amsterdam, de theaterlocatie in de Amsterdamse Houthavens. Speciaal voor de musical werd een decor gebouwd dat rond de tribune loopt en waarbij gebruik wordt gemaakt van 3D-effecten. Het is de eerste musical die gebruikmaakt van 3D-projectie tijdens de voorstelling.

theater amsterdam zaal

Innovatie

Na Soldaat van Oranje de musical en ANNE presenteert Robin de Levita SKY de musical, een compleet nieuwe theaterervaring. De Levita werkte de afgelopen jaren samen met John Ewbank aan de ontwikkeling van de musical. De laatste vijf jaar ontwikkelden zij samen met het bedrijf Platige Image een 3D-projectietechniek voor het theater. Om deze innovatie mogelijk te maken werd Theater Amsterdam deels opnieuw ingericht.

Lisse Knaapen_Roben Mitchell_credit DeenvanMeer

De musical

SKY gaat over een tienermeisje dat een bijzonder moeilijke tijd doormaakt. Ze raakt in een coma en begint een wonderlijke ontdekkingsreis door haar eigen droomwereld. Gevangen tussen droom en werkelijkheid leert ze haar leven in een ander perspectief te zien en moet ze vechten om haar kracht en zelfvertrouwen hervinden. Het is een musical voor een breed publiek met humor, 3D-spektakel, meeslepende (pop)muziek en opzwepende choreografie

 

Dansers_SKY_bos_credit DeenvanMeer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.