Discover the finest spaces
Delen

Wereldmuseum gaat voor samenwerking met Maison van den Boer

Eind 2013 werd al bekend dat het restaurant Wereldmuseum het eerste museumrestaurant in Nederland is met een Michelin-ster en heeft het restaurant een mooie GaultMillau-notering. Nu er sprake is van een goede en stabiele bedrijfsvoering, is het museum een exclusief partnership aangegaan met eventcateraar Maison van den Boer. Op deze wijze wil het museum een nog stevigere plek bemachtigen als Rotterdamse evenementen- en congreslocatie.

Samenwerking
Vanaf februari 2014 is er een samenwerking tussen Maison van den Boer en het Wereldmuseum. Dat houdt in dat de prachtige Koninklijke balzaal en de Elie van Rijckevorselzaal nu ook door Maison van den Boer intensief vermarkt zal worden. De hierdoor beoogde extra besteding kan op deze wijze gedeeltelijk weer in tentoonstellingen en cultureel erfgoed geïnvesteerd worden.

Maison van den Boer
Maison van den Boer is een gerenommeerde speler in de Nederlandse catering- en hospitality markt met een sterk portfolio in sport- en cultuurevenementen. Deze samenwerking draagt voor het bedrijf zeker bij aan een verdere verankering binnen de Rotterdamse markt en is uitermate trots om mee te werken aan een optimale gastvrijheidsbeleving binnen het Wereldmuseum Rotterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.