Discover the finest spaces
Delen

Wereldhavendagen Rotterdam meemaken op de Jules Verne

Constant in Beweging heeft haar Party Cruiser Jules Verne op 2, 3 en 4 september gereserveerd voor zakelijke evenementen rond de Wereldhavendagen Rotterdam. Op deze manier biedt het schip een mooie kans aan zakelijke partijen om een kijkje achter de schermen te nemen van Europa’s grootse haven. Dit jaar is het thema van de Wereldhavendagen Rotterdam ‘the Smartest Port’

De Wereldhavendagen Rotterdam is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement wordt de Rotterdamse havenindustrie opengesteld voor publiek. Zo zijn er demonstraties op het water, kun je aan boord gaan bij grote vrachtschepen en presenteren de vele havenbedrijven zich aan het publiek. Het event trok in 2015 ruim 320.000 bezoekers. Ook op zakelijk gebied valt er veel te beleven.

Vuurwerkspektakel

Aan boord van de Jules Verne varen gasten mee door de wereldhaven Rotterdam, met bijvoorbeeld een welkomstcocktail, heerlijk eten, live muziek en avondhapjes. De gasten kunnen onderweg genieten van de attracties van de Wereldhavendagen. Het Heli-deck van de Jules Verne biedt een uitstekende gelegenheid om van het vuurwerkspektakel te genieten op zaterdag 3 september.

Varende evenementenlocatie Jules Verne is met zijn lengte van bijna 80 meter en zijn stoere uiterlijk een blikvanger op het water en heeft een capaciteit van 600 personen. De vloot van Constant in Beweging heeft zijn thuishaven in Rotterdam en voelt zich tijdens de Wereldhavendagen dan ook als een vis in het water.

jule-verne-exterieur-2

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.