Discover the finest spaces
Delen

Water voor water bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft samen met O Original Water en de Stichting FairWater het project Water Voor Water opgezet. Voor iedere fles gekoeld en gezuiverd O original tafelwater die het conferentiehotel serveert, schenkt het een bedrag aan de Stichting FairWater. Kontakt der Kontinenten nodigt ook haar gasten uit om een klein bedrag te schenken voor het onbeperkt gebruik van tafelwater. Met de bijdragen steunen gasten en het conferentiehotel samen het plaatsen van Bluepumps, duurzame waterpompen in Afrika.

Met de actie haalt het conferentiehotel jaarlijks een aanzienlijk bedrag op voor het drinkwaterproject. Omdat het afhankelijk is van de donaties van gasten, is niet makkelijk te zeggen om wat voor bedrag het in totaal gaat, vertelt René Giel die namens Kontakt der Kontinenten bij het project betrokken is. “In onze arrangementsprijzen zit het drinkwater inbegrepen. Daarvoor rekenen we een vast bedrag per gast, en van dat bedrag gaat dan weer één euro naar Stichting FairWater.” Dat het om een fors bedrag gaat is wel duidelijk: jaarlijks ontvangt het conferentiehotel gemiddeld 120.000 bezoekers.

Kontakt der Kontinenten steunt al jaren drinkwaterprojecten, onder andere via de bijdrage die gasten doen voor het drinken van kraanwater in het hotel. Met O Original Water, waarbij het water in mooie azuurblauwe flessen wordt geserveerd, maakt het hotel een kwaliteitsslag in de drinkwaterbeleving. Meer informatie: Watervoorwater.org

[Foto’s: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.