Discover the finest spaces
Delen

Voor kreeft en hamburgers naar de Zuidpool

Het keukenteam van Zuidpool, dat zich na een succesvolle zomer op Strandzuid nu volledig richt op winterse evenementencatering, is het afgelopen najaar twee keer beloond door Het Parool. In de wekelijkse bijlage ‘PS van de Week’ verwierf het team een hoge ranking bij zowel de Amsterdamse Kreeftentest als de Hamburgertest.

Testresultaten
Met de vijfde plaats in de Amsterdamse Kreeftentest versloeg Strandzuid/Zuidpool veertien andere deelnemers, waaronder enkele gerenommeerde (vis)restaurants. Het oordeel gaf ‘een zeer geslaagde kreeft met als bijgerecht een huzarensla’ aan, met het cijfer 8 als gemiddelde. De hamburger eindigde als zevende van 31 deelnemende restaurants. In het commentaar ontving de chef een pluim voor de hamburger; ‘de kok is duidelijk trots op zijn werk’.

Proef de winter
Momenteel is het keukenteam druk met de catering van Zuidpool, het (tot winterse evenementenlocatie) omgebouwde Strandzuid tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark. Voor uiteenlopende evenementen van 50 tot 1.100 gasten worden hier variërende gerechten in winters thema geserveerd. Zuidpool wordt in maart 2014 weer omgebouwd tot stadsstrand Strandzuid. Tot die tijd faciliteert Zuidpool evenementen met die authentieke wintersfeer, van kerstdiner tot après ski-feest en van nieuwjaarsborrel tot vergadering. Op korte termijn zijn er in december zijn nog enkele data beschikbaar.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.