Discover the finest spaces
Delen

Vliegende start van 2014 voor Evoluon Eindhoven

De eerste drie events van 2014, alle gericht op de toekomst maar elk met een unieke sfeer, tonen de brede mogelijkheden van het Evoluon aan.

NY14
Het nieuwe jaar werd ingeluid met een spetterend nieuwjaarsfeest van Club Vrijdag. Dankzij een speciaal gebouwd platform van tien meter hoog stond de goed gevulde line up van DJ´s en muzikanten centraal tussen het publiek in de bekende koepel. Te midden van 850 feestvierders telden zij af tot het nieuwe jaar.

1.000 handen
Enkele dagen later volgde de nieuwjaarsreceptie ‘The New Horizon’: een samenwerking van maar liefst veertien organisaties uit de Brainport regio. Ruim 1.000 bestuurders en ondernemers hebben gezamenlijk geproost op een succesvol nieuw jaar. Zij werden daarbij geprikkeld door Louis Zacharilla (Director of Development, Intelligent Community Forum) met zijn speech over het succes van deze regio: samenwerken en innoveren.

100 jaar Philips Research
Na afloop van The New Horizon- receptie startte ’s nachts direct de opbouw voor een event ter ere van 100 jaar Philips Research. Binnen twee dagen is het Evoluon omgebouwd om 250 stakeholders van Philips te inspireren met de laatste innovaties. Deze sessies werden ingeleid door een videoboodschap van Neelie Kroes en een speech door ZKH Prins Constantijn van Oranje.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.