Discover the finest spaces
Delen

VIP-catering Acht van Chaam door Arjan van Dijk Groep

Het centrum van Chaam stond tijdens het wielerevenement ‘Acht van Chaam’ volledig in het teken van het sportfestijn. De Acht van Chaam is de oudste en bekendste wielerronde van Nederland, en werd dit jaar voor de 77e keer gereden. Ondanks het slechte weer trok het evenement veel bezoekers.

Op het Raadhuisplein in het centrum van Chaam was een speciaal VIP-dorp ingericht, op het snijpunt van de belangrijkste wegen tijdens het event. Het VIP-dorp bood dan ook volop zicht op het wedstrijdverloop en op het voorbijtrekkende publiek.

Chaamse kip

Tijdens de 77ste editie van de Acht van Chaam verzorgde Arjan van Dijk Groep de catering voor de VIP-gasten. De In het VIP-dorp werden gasten ontvangen met diverse drankjes en luxe fingerfood. De laatste trends op culinair gebied werden gecombineerd met regionale producten als Chaamse kip.

Vanuit de feestelijk ingerichte VIP-locatie kregen de gasten de gelegenheid om de typische ‘Acht-sfeer’ te proeven. Zo werd de locatie bezocht door legendarische oud-coureurs en prominenten uit de sportwereld.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.