Discover the finest spaces
Delen

Vineyard bouwt nieuwe productielocatie en horeca

De ingrijpende verbouwing gaat maandag 9 december van start. Vineyard vertrekt van de huidige keukenlocatie in Breukelen naar een volledig nieuwe productieruimte van 900 vierkante meter, met het doel haar ambitie te realiseren op het gebied van innovatie, efficiency en groei. Het bedrijf gelooft in groei in de party- en eventcatering én de foodsupply activiteiten. Daarnaast wordt gestart met de productie en verkoop van een eigen lijn kwalitatief hoogwaardige foodproducten (halffabricaten, convenience, en componenten) voor groothandels, cateraars en evenementenlocaties

Eén zichtbare plek
“Wij kijken ernaar uit al deze facetten onder te brengen op één zichtbare plek, centraal in Nederland. Daarnaast openen wij op dezelfde locatie in het tweede kwartaal van 2014 een horecabedrijf waar iedereen live de werkzaamheden binnen ons bedrijf ervaart, onze producten kan proeven, maar ook tussen het (zakelijk) reizen door kan lunchen en werken’, aldus eigenaar Jurgen van Wijngaarden. De kantoren van de holding Vineyard Company verhuizen mee naar het pand aan de Atoomweg in Utrecht.

Over Vineyard
Vineyard is een cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan food & beverage concepten. Er is veel aandacht voor de producten waar mee gewerkt wordt. Daarnaast wordt  ambachtelijk vakmanschap  gecombineerd  met een innovatieve aanpak. Vineyard verzorgt de party- en eventcatering op diverse locaties in Midden Nederland, die zich onderscheiden door een sfeervolle omgeving  en een bijzonder karakter met een uniek verhaal, zoals Rijksmuseum het Muiderslot, Kasteel de Haar, Buitenplaats Sparrendaal en Menno Kroon Private Venue. Naast deze bekende partycateringservice wordt er steeds vaker voor gekozen om te werken met partners die de besten zijn binnen hun ambacht. Op een duurzame manier direct bij de producent food en koks inkopen zonder tussenpersonen en altijd op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Vineyard vervangt tevens de foodafdeling én keukenbrigade. De gerechten worden op locatie bereid en/of gepresenteerd door eigen koks. Desgewenst gebeurt dit volledig white label. Dit geldt voor locaties die ontzorgd willen worden op foodgebied, cateraars zonder keuken en evenementen- en organisatiebureaus die direct bij het ambacht willen inkopen.

 


 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.