Discover the finest spaces
Delen

Vijfsterrenhotel Hilton The Hague bekroond tot ‘Beste hotel van Nederland’

Daarmee is het hotel voor de tweede keer op rij prijswinnaar. Opvallend is dat het Beste hotel van Nederland in Den Haag ligt, uit cijfers van het CBS blijkt namelijk dat deze stad de populairste citytrip van 2013 is.

Beste hotels in de Benelux
Ieder jaar reikt HotelSpecials prijzen uit aan de beste hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Deze prijzen worden gebaseerd op beoordelingen van gasten. In 2013 hebben bijna 104.600 gasten een beoordeling ingevuld na een overnachting via HotelSpecials.nl. Hieruit blijkt dat Hilton The Hague met een gemiddelde van een 9,1 voor de tweede keer wordt verkozen tot Beste hotel van Nederland. Dit luxe vijfsterrenhotel wordt door gasten geroemd om zijn centrale locatie, luxe kamers en uitstekende service. “Voor de tweede keer op rij verkozen worden tot Beste hotel van Nederland, wat een eer! Ons team werkt elke dag weer hard om het verblijf van onze gasten zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen, deze award is daarom een bekroning op ons werk. Naast de goede centrale ligging, hebben ook de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel en het heerlijke eten bijgedragen aan de goede ervaringen van onze gasten. Een groot compliment dus voor het hele team!” aldus Jolijn Zeeuwen, Hotel Manager van Hilton The Hague.

Hotels continueren ‘winnaarsstatus’

 

In de winnaarslijst komen meer bekende hotelnamen voor. Hotelketen Van der Valk neemt maar liefst 12% van de winnaarslijst op zich. Voorbeelden van aanhoudende winnaars zijn Grand Hotel Karel V (Beste hotel in Utrecht 2012, 2013), Hotel Kasteel Terworm (Beste kasteel 2011, 2012 en 2013) en Hotel Palace Berlin (Beste hotel van Duitsland 2012, 2013). Een groot aantal hotels is dus in staat om aan de kritische kwaliteitseisen van zijn gasten te blijven voldoen.

Nieuwe hotels
Ook nieuwe hotels vallen dit jaar in de prijzen. Het gloednieuwe Mainport Design Hotel in Rotterdam wint dit jaar in 3 categorieën:  Beste hotel van Rotterdam, Beste wellness hotel en Beste luxe hotel van Nederland. Ook Van der Valk Hotel Zwolle is nog maar net geopend maar gaat er nu al met de prijs voor Beste hotel van Zwolle vandoor.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.