Discover the finest spaces
Delen

Verstoppertje spelen in DeFabrique

“Nu of nooit! De tijd is rijp…3…2…1… Buutvrij voor de hele pot. Wij willen al jarenlang verstoppertje spelen in DeFabrique en de tijd is nu eindelijk rijp (vooral nu een zeker Zweeds warenhuis de boot afhoudt)!”

Evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht nodigt via haar Facebookpagina alle eventprofessionals uit om verstoppertje te komen spelen. “We hadden het idee al een hele tijd terug bedacht, en het lag al een tijd op de plank onder de noemer ‘goede ideeën'”, vertelt Eugene Lubbers van de evenementenlocatie. “Nu IKEA het laat afweten, besloten we dat het de tijd is om het maar eens uit te voeren!”

“Wij willen al jarenlang verstoppertje spelen in DeFabrique en de de tijd is nu eindelijk rijp!”

Obstakels

Op Facebook schreven 30.000 mensen zich in voor het evenement ‘verstoppertje in IKEA Eindhoven’. De uitnodiging werd massaal gedeeld en in mum van tijd stond de teller al op duizenden deelnemers. Ikea reageerde echter afhoudend: ze konden de veiligheid van klanten niet garanderen en werkten dus niet mee aan het evenement.

Bij DeFabrique wordt het evenement op kleine schaal gehouden, vertelt Lubbers. “Wat je kunt verwachten? We gaan met maximaal 250 deelnemers uit de evenementenbranche verstoppertje spelen. Wij zorgen dat de hele locatie vol staat met obstakels, en na afloop doen we een drankje.”

Wie ook altijd al eens verstoppertje heeft willen spelen in DeFabrique kan zich hier aanmelden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.