Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwde barbecue ervaring of pop-up restaurant op je event bij CM.com Circuit Zandvoort

Racecircuit en evenementenlocatie CM.com Circuit Zandvoort breidt het aanbod voor zakelijke meetings en events uit met een upgrade van de barbecue arrangementen dankzij een samenwerking met het bekende Nederlandse barbecuemerk The Bastard. Ook is het sinds kort mogelijk om een pop-up vestiging van een van de barbecue restaurants van voormalig chef-kok Jorn Althuizen te krijgen op je event. “Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een teambuildingdag of een personeelsuitje, onze gasten kunnen nu nog meer genieten van overheerlijk eten en een spectaculaire omgeving”, vertelt Jeroen van Iersel van Circuit Zandvoort.

De bezoekers van de Historic Grand Prix van 16 tot en met 18 juni kunnen als een van de eersten profiteren van de samenwerking tussen The Bastard, Jorn Althuizen en Circuit Zandvoort. “The Bastard en Jord Althuizen organiseren samen een pop-up editie van Jord’s restaurant Black Smoke, op VIP-niveau in de Dutch Grand Prix Lounge. Voor het publiek op de paddock wordt in een speciale samenwerking met Jord’s restaurant Smokey Goodness een BBQ-menu samengesteld, bereid op de hoogwaardige barbecues van The Bastard”, legt Jeroen uit.

CM.com Circuit Zandvoort

De nieuwe barbecue arrangementen met de keramische barbecues van The Bastard bij CM.com Circuit Zandvoort zijn precies aan te passen op jouw event. Jeroen: “Bij ons is elk event maatwerk en kijken we samen wat het beste past. De signatuur en filosofie van Jorn Althuizen is altijd te proeven in al onze nieuwe arrangementen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een pop-up editie van een van Jord’s restaurantconcepten naar je event te halen.” De voormalige chef-kok en restaurantmanager heeft twee vestigingen van barbecuerestaurant  Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen, restaurant The Rough Kitchen in Amsterdam en Smokey Goodness Burgers & Bites in de Foodhallen in Den Haag.

The Bastard en Circuit Zandvoort zijn ook van plan om kookvideo’s op te gaan nemen waarin Jord kookt op een barbecue van The Bastard. “Die willen we dan onder andere afspelen voor publieksevenementen op het circuit om onze bezoekers te inspireren en kennis te laten maken met een andere manier van barbecueën.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.