Discover the finest spaces
Delen

Vermaak en smaak op de pier in Scheveningen

De Pier in Scheveningen: iedereen kent de landmark aan de kust wel. De geheel gerenoveerde locatie is na de heropening weer levendige plek. Met een foodmarkt, een toekomstig reuzenrad en nu een eigen comedy & diner show staat De Pier weer stevig op zijn pijlers. Vanaf eind mei kan je genieten van een avond vol vermaak met smaak en uitzicht over zee bij Tasty Comedy.

“Het is nog niet af”, is het eerste wat lachend gemeld wordt bij de presentatie van de plannen voor het Zuidereiland van De Pier. De binnenkant van het ronde eiland is nog onder constructie. Desondanks kan je heel duidelijk zien dat deze ruimte past bij het ‘allround’ diner concept. Lachen gieren en eten met een 360 ̊ uitzicht over de boulevard, strand en de wilde Noordzee. In het midden van de ronde zaal komt een podium, waarnaar gasten vanuit alle richtingen comedy entertainment van nationale en internationale bodem kunnen zien. En dat terwijl ze genieten van een viergangen shared dining diner.

“Comedy vandaag de dag is hot!”

Zakelijke humor

“Voor bedrijven is dit een hele toegankelijke avond uit”, vertelt Rick Gemser (producent van Palazzo Dinershow). “Comedy vandaag de dag is hot! Als een bedrijf besluit bij ons een uitje te organiseren, dan is het bijzondere dat we die avond op maat kunnen maken. Geef ons input over het bedrijf en wij maken de grappen en het verhaal, geheel gebaseerd op die branche.” Samen met producenten Kees Abrahams en Robin de Levita, bekend van onder andere van Soldaat van Oranje, Anne en speciale evenementen locaties, is Rick Gemser benaderd door De Pier om de ruimte een nieuwe invulling te geven.

Pier-Plattegrond_White

Inspiratie&educatie

Inmiddels is er in de 600 meter lange Pier een ruim aanbod van eigentijdse food concepten, kunst & cultuur, inspiratie en educatie. Het Noordereiland biedt net als vroeger  actie en entertainment; het Zuidereiland binnenkort een geweldige combinatie van vermaak en smaak.

“De Pier heeft binnen een half jaar sinds de heropening een nieuwe stroom bezoekers getrokken”, zegt Herman Smit, directeur van De Pier Scheveningen. “Dit bewijst ons dat er veel interesse is in De Pier en voor Scheveningen. De komende tijd gaat er dan dus ook nog veel gebeuren, wij zitten niet stil.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.