Discover the finest spaces
Delen

Inspiratietour 6 juni: van kasteel tot spoorwegcomplex

Ben je op zoek naar nieuwe eventlocaties en ideeën voor je volgende bijeenkomst? Op maandag 6 juni vindt een inspirerende tour plaats langs monumentale locaties waaronder een romantische kasteel en een oud spoorwegcomplex.

De locaties hebben allemaal een eigen verhaal bieden mogelijkheden voor congressen, feesten, beurzen en andere bijeenkomsten. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen. De locatietour is een mooie gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen. Deelname is kosteloos. Deelnemers aan de ‘large tour’ zullen de volgende locaties ontdekken:

Het Oude Stadhuys

Dit vijftiende-eeuwse pand staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Het sfeervolle interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken maakt dit tot een unieke  locatie voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering, netwerkbijeenkomst of productlancering.

Kasteel Schaffelaar_aug2015_trouwzaal-1

Kasteel de Schaffelaar 

Een monumentaal kasteel gelegen op een prachtig landgoed in Barneveld is niet alleen een hele romantische trouwlocatie, maar ook een geschikte plek voor zakelijke evenementen. Het Kasteel bestaat uit acht ruimtes van verschillende grootte. Met zijn intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen in Barneveld. is een groot, multifunctioneel en hypermodern evenementencomplex in het hart van Nederland. Het biedt vanaf medio 2016 plaats aan beurzen, congressen, feesten, markten, presentaties en grootschalige sport- en muziekevenementen.

Hoeve Sparrendam 

Idyllisch gelegen in het buitengebied van Hoevelaken is de nostalgische Hoeve Sparrendam. De hoeve is bijzonder sfeervol dankzij de houten gebinten en de verlichting door kaarslicht. Kenmerkend voor Hoeve Sparrendam is de landelijke sfeer. De hoeve wordt omringd door uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden.

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn

Dit is één van de oudste panden op de Wagenwerkplaats, een monumentaal spoorcomplex op loopafstand van Amersfoort centraal. Vanaf begin van de twintigste eeuw werd hier materiaal opgeslagen voor het herstel van de goederenwagons van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij (HIJSM). Binnen biedt Het Oude Magazijn ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. Het pand is voorzien van een warm interieur dat contrasteert met authentieke industriële eyecatchers zoals het plafond met de zware houten balken.

De Rijtuigenloods

Wederom een grote industriële locatie op de Wagenwerkplaats is geschikt voor 2000 personen. Inzetbaar voor ondermeer een congres, symposium, modeshow, beurs of een feest. Naast de grote deelbare open ruimte van 3000 m² zijn er diverse subruimtes. Dit zijn niet alleen de vaste ruimtes zoals wachtkamers maar ook rijtuigen.

De evenementenlocatie is in meerdere ruimtes op te delen en is gelijkvloers. Ideaal voor  bijvoorbeeld een congres met informatiemarkt. Alle belangrijke voorzieningen zijn aanwezig. Ook huurt u De Rijtuigenloods altijd exclusief.

Centraal-Ketelhuis-Amersfoort-2

Het Centraal Ketelhuis

Dit buurpand van De Rijtuigenloods is de nieuwe industriele locatie in Amersfoort. De locatie is af te huren voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Het Centraal Ketelhuis heeft sinds 2007 de status van Rijksmonument. Het pand is een herinnering aan de geschiedenis van de spoorwegbouw in Nederland. Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.