Discover the finest spaces
Delen

Vergaderlocatie Youmeet volwassener en duurzamer na restyling

Vergader- en evenementenlocatie Youmeet in Utrecht is compleet vernieuwd en gerestyled. Alle vijf vergaderruimten en de algemene entreezaal hebben een volwassen look gekregen, het meubilair is verduurzaamd en de zalen zijn voorzien van de nieuwste snufjes op technisch gebied. “We zijn erg blij met hoe de restyling is uitgepakt. Youmeet is weer helemaal van deze tijd!” aldus Jasper Visser van Youmeet.

Omdat Youmeet dit jaar tien jaar bestaat, was dat een mooi moment om eens te kijken naar de vijf vergaderruimten van de Utrechtse locatie. Samen met onder andere architectenbureau Burobas is gekeken naar de inrichting, uitstraling en duurzaamheid. Ook zijn de wensen van gasten van Youmeet meegenomen in de restyling.

Youmeet

Vergaderlocatie Youmeet heeft vijf ruimten met een uniek concept: ze zijn namelijk ingericht voor de verschillende fasen van een vergadering. Zo is er het auditorium Speak dat gericht is op zenden, luisteren en interactie, de creatieve ruimte Create met alle benodigdheden voor een brainstormsessie, ontwerpruimte Design waar ideeën uitgewerkt worden, de ruimte Reflect waar rustig nagedacht en gereflecteerd wordt en vergaderruimte Decide waar knopen doorgehakt worden. Alle ruimten zijn sinds de renovatie wat rustiger en volwassener geworden qua kleurgebruik en opnieuw ingericht met meubelen van gerecycled materiaal.

Ook is er meer daglicht gecreëerd in Design door het plaatsen van een glazen wand en deur. In Reflect is bovendien een whiteboard toegevoegd. Alle ruimten hebben ook een technische upgrade gekregen. Je kunt er nu draadloos presenteren via Airtame, er hangen nieuwe schermen en Reflect heeft nu apparatuur waarmee je video conferenties kunt houden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.