Discover the finest spaces
Delen

Vergaderlocatie Southpark opent dit najaar in Utrecht

Utrecht krijgt een nieuwe vergaderlocatie: Southpark Utrecht. Aan de Europalaan in Utrecht opent de locatie in september dit jaar met 14 vergaderzalen en een selfservice restaurant. Eind dit jaar komt daar ook nog een à la carte restaurant bij. 

De vergaderzalen van Southpark worden gebruikt voor meetings, trainingen, seminars en congressen. De focus ligt bij deze locatie op low budget; de vergaderzalen en diensten worden zo goedkoop mogelijk aangeboden, vertelt Youssef Idrissi Chiour namens Southpark. “Wij bieden verschillende arrangementen aan voor gasten. Zo kunnen ze ook kiezen om gebruik te maken van het selfservice restaurant, of om een tafel te reserveren.”

Southpark Utrecht

Southpark Utrecht

Southpark Utrecht heeft zijn naam te danken aan de locatie in Stadspoort Zuid, vlakbij de stadstuinen van Utrecht. “De locatie zit in een betonnen gebouw, waardoor het een ‘urban’ uitstraling heeft. Deze uitstraling is ook naar binnen toe doorgezet, door grijstinten en pastelkleuren. De sfeer in het pand wordt grotendeels bepaald door bloemen en planten. Deze zullen ook voor een groot gedeelte het kleurenpalet bepalen.”

Naast de vergaderlocatie start Southpark een selfservice restaurant voor haar gasten en voor bedrijven in de omgeving. “In dit restaurant kunnen personen goed, snel en kwalitatief eten. Voor medewerkers van bedrijven in de omgeving, die graag snel buiten de deur lunchen, is dit ideaal. In ons restaurant kan dit binnen een half uur en ze kunnen de maaltijden ook meenemen.”

Eind dit jaar opent in Southpark een à la carte restaurant. In tegenstelling tot het selfservice restaurant wordt dit een restaurant met bediening. Deze zal ook ’s avonds geopend zijn, en richt zich op een breder publiek.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.