Discover the finest spaces
Delen

Vergaderkapel aan Zee geopend

De voormalige Kapel aan Zee in de Noordwijkse Hoofdstraat is sinds deze maand ingericht voor trainingen en vergaderingen. Onder meer de akoestiek is sterk verbeterd door het aanbrengen van zestien dikke fluwelen gordijnen van acht meter lang. Dankzij de ligging op 100 meter van het strand is Kapel aan Zee een mooie gelegenheid om een zakelijk evenement te combineren met strandactiviteiten of een diner aan zee.

0 Geen hoge resolutie - Kapel 900x480 Aangezien de akoestiek in het gebouw lange tijd niet geschikt was voor vergaderingen zorgde de firma ‘Klooster events, art & design’ voor stoffering en het aanbrengen van zachte materialen. Er werden koppelbare tafels van ingelegd acaciahout aangeschaft en luxe leren fauteuils voor aan tafel (maximaal 12 meter lang, 150 cm breed).

SONY DSC

Daarnaast is er een houten bar aan het interieur toegevoegd die eventueel als zelfbedieningsbar kan dienen, bij een restaurantopstelling met vintagemeubels. De wanden zijn opgesierd met fotokunstwerken en er staat nog een antiek orgel en kansel. Een aangenaam decor voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, diners, seminars, recepties en product presentaties. Kapel aan Zee biedt een ruimte die geschikt is voor maximaal 60 mensen. Omdat de galerie zo dicht bij de zee ligt zijn indoor activiteiten goed te combineren met bijvoorbeeld activiteiten aan het strand.

De zeventiende-eeuwse Kapel aan Zee met z’n rood wit geschilderde klokkentoren in de Hoofdstraat is één van de markantste monumenten van Noordwijk. Binnen is er het rijkelijk geornamenteerd antieke orgel en een klassiek hangend kansel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.