Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen met uitzicht over Utrechtse centrum bij nieuw Inntel Hotel

Inntel Hotels heeft er sinds begin dit jaar een vestiging bij in het centrum van Utrecht. Het hotel is verbonden met station Utrecht Centraal en telt maar liefst elf verdiepingen. Helemaal bovenaan op die elfde verdieping liggen vijf zalen voor vergaderingen en evenementen. De ‘grand opening’ van Inntel Utrecht Centre is op 4 april.

Het nieuwe hotel heeft 162 hotelkamers en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een Spa met zwembad, sauna en Turks stoombad. Maar ook een fitnesszaal voor de sportievelingen. Wie een meeting of event organiseert bij Inntel Utrecht kan dit combineren met een lunch of diner in het hotelrestaurant. Overnachten tijdens een meerdaags event behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Inntel Utrecht Centre
De Boardroom op de tweede verdieping. Foto: Inntel Utrecht Centre

Inntel Utrecht

De vijf lichte en modern ingerichte zalen op de bovenste verdieping van Inntel Utrecht, met een geweldig uitzicht, zijn van verschillende grootte waardoor groepen tussen de 15 en 60 personen er terecht kunnen. De zalen zijn echter ook aan elkaar te koppelen zodat er maximaal 120 mensen ontvangen kunnen worden voor een presentatie of congres. Daarnaast is er nog een Boardroom op de tweede verdieping voor maximaal 14 personen die geschikt is voor meetings en brainstormsessies. Inntel kan pauzehapjes en borrelhapjes serveren in alle zalen. Handig tijdens of na een event. Voor de lunch en het diner kun je terecht in het restaurant zelf. Hier kan eventueel een deel afgeschermd worden voor private dining.

Inntel Hotels heeft inmiddels zes vestigingen in Nederland maar is vooral bekend vanwege het hotel in Zaandam met zijn bijzondere ontwerp. Het exterieur van dit hotel bestaat namelijk uit tientallen op elkaar gestapelde Zaanse huisjes. Een geliefd gebouw om te fotograferen door toeristen die onderweg zijn naar de Zaanse Schans.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.