Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in een tipi bij Evenementenlocatie Watergoed

Evenementenlocatie Watergoed heeft iets nieuws voor de avontuurlijke vergaderaar. Op een stuk terras naast de locatie zijn twee grote originele tent tipi’s geplaatst. De tenten worden gebruikt voor de dagrecreatie, maar zijn ook exclusief te huur als bijzondere vergaderlocatie.

Sinds kort heeft Watergoed een braakliggend stuk grasveld een nieuwe functie gegeven. Met bestrating is hier een terras gemaakt, en met twee Zweedse tenttipi’s is dat overdekt. Een tenttipi is een gigantische canvas tent met een doornede van 13 meter, wanneer hij open staat. De zijkant kan in 9 delen opengezet worden tot 3 meter hoogte, wat ervoor zorgt dat je alle kanten op kan. Het frame is gemaakt van sterk Douglas hout, met een zeer duurzaam karakter.

Tipi

Naast dat de tipi’s gebruikt worden voor de dagrecreatie en de eigen festivals worden ze ook exclusief verhuurd. In één van beide tipi’s staat een volledig uitgeruste bar, inclusief koelkasten en tappunten. De opstelling van de andere tipi wordt aangepast aan het gezelschap. Vanuit de tipi’s heb je een weids uitzicht over het water – een adembenemend plaatje.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.