Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwingen bij De Wever Lodge: vergaderen in een camper

Bij evenementenlocatie De Wever Lodge in Otterlo hebben ze de laatste tijd niet stilgezeten. Zo is er flink verbouwd en kunnen geïnteresseerden vanaf nu ook gebruikmaken van een camper om bijvoorbeeld in te vergaderen. En dat is nog niet alles, ook is de keuken van de bistro flink uitgebreid én is er een nieuwe chef.

Door de verbouwing bevinden álle vergaderlocaties van De Wever Lodge zich nu in het bos. “Dat zijn er in totaal vier”, legt Ester Lubbers uit. “Dit betekent ook dat de boardroom in de Wever zelf niet meer beschikbaar is.’’ Maar daar is dus genoeg voor in de plaats gekomen.

De Wever Lodge

Deze venue, De Wever Lodge, is open sinds mei 2021 en is een hotel, restaurant én evenementenlocatie. De villa waar het hotel en restaurant van De Wever Lodge in zit, dateert uit 1934. Er is voor ieder wat wils: zo kan je terecht in de twee cottages, het woonhuis, het pop-up atelier, de heide en nu dus ook in de camper. Deze Peugeot J7 camper uit 1977 staat midden in het bos. “Een originele ruimte waar je ongestoord kunt werken, alleen of in een klein gezelschap.”

En er is dus een nieuwe boardroom: De Tuinkamer. Inmiddels volledig verbouwd in Wever-stijl, vertelt Ester. En dat is vooral een echt huiskamergevoel, mét uitzicht over de Veluwe. Het pop-up atelier heeft een grote keuken, prima geschikt voor kookworkshops of een private dining. Liever blijven slapen? Dat kan ook. “In het woonhuis kan vergaderd en eventueel overnacht worden. Het heeft vijf slaapkamers en één badkamer.”

Keuken

Naast het creëren van de buitenplekken, is ook de keuken verbouwd. Daar hebben de gasten weinig van gemerkt, want tijdens die week had De Wever Lodge een pop-up restaurant in het bos. En zoals gezegd: er is ook een nieuwe chef. Dit is de de 32-jarige Mick Denneman uit Ede. Hij stond eerder achter de stoof bij 55degrees in Arnhem, Ron Gastrobar en restaurant Pesca in Amsterdam.

Gevolg is dat er gelijk een nieuwe menukaart is geïntroduceerd. “Voor de lunch een paar good old Wever-klassiekers, gecombineerd met nieuwe gerechten. Het diner serveren we in de vorm van tussengerechten, lekker om te combineren met een goed glas wijn. Je bestelt waar jij zin in hebt, maar samen delen kan natuurlijk ook. Daarnaast blijft maatwerk natuurlijk ook mogelijk. Mochten gasten specifieke wensen hebben, dan gaan we graag met hen in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.