Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in de Brabantse rust bij het nieuwe Hotel 46

Nog even opladen in een rustige omgeving voordat je in het vliegtuig stapt op Eindhoven Airport. Of een lange vergadersessie met een teambuilding activiteit na afloop. Het kan allemaal bij het onlangs geopende Hotel 46 in Wintelre, vlakbij Eindhoven Airport. Naast vergaderen, lekker eten en overnachten kunnen er ook kleinschalige evenementen georganiseerd worden.

Het nieuwe Hotel 46 is natuurlijk vooral ideaal voor de (zakelijke) reiziger die een hotel zoekt bij het vliegveld in de buurt. Maar het Brabantse hotel en vergaderlocatie heeft meer te bieden. “De rustige centrale ligging in een dorp en de gemoedelijkheid en warme uitstraling die hierbij past maakt Hotel 46 echt uniek. Tel daar dan nog een uitstekend restaurant, royale hotelkamers en legio aan mogelijkheden voor teambuilding activiteiten in de natuur bij op”, vertelt Kitty van Asten van Hotel 46. 

Hotel 46

Hotel 46 heeft twee ruime vergaderruimten met elk een eigen thema. Zo is er Pine, een zaal van maar liefst 100 vierkante meter die eventueel in tweeën gedeeld kan worden. Hier kunnen zo’n 98 mensen in, waardoor de ruimte ideaal is voor presentaties of lezingen bijvoorbeeld. Op de eerste verdieping van het hotel ligt Oak, een iets kleinere ruimte waar 40 personen terecht kunnen. Evenementen zijn mogelijk in het souterrain, voor maximaal 90 personen.

Hotel 46 heeft een eigen restaurant, Craft, dat allerlei internationale gerechten serveert die zijn bereid met seizoens- en streekproducten uit de Brabantse Kempen. Het is ook mogelijk om een lunch of diner te krijgen tijdens de vergadering of event. Kitty: “Daarnaast kunnen wij eventueel ook helpen bij de aankleding van het evenement.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.