Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in het Verborgen Verblijf in Brabant

Nieuw bij Landgoed Huize Bergen is het ‘Verborgen Verblijf’ een geheime locatie omringd door eeuwenoude bomen en prachtige natuur.
Terugtrekken in de natuur, maar niet te ver weg
‘Veel organisaties hebben tegenwoordig de behoefte om even weg te gaan uit de drukte en snelheid van alledag. De stad verlaten en even terugtrekken in de natuur maar liever niet te ver rijden om de ecologische foodprint tot het minimum te beperken. Hiervoor biedt het Verborgen Verblijf uitkomst,’ aldus Kim Geurts, namens de nieuwe special venue. ‘Alleen nog maar de frisse geur van het groen uit de natuur, het geluid van een eekhoorn die wegschiet en verder, de oneindige stilte. Ervaar hier het gevoel van even onbereikbaar te zijn maar verblijf toch zeer dicht bij de bedrijvige wereld en met de benodigde faciliteiten.”

Het vogeleiland
Het Verborgen Verblijf bevindt zich op het vogeleiland, omringd door een in de 19e eeuw aangelegd park, dat behoort tot de naastgelegen villa van Landgoed Huize Bergen. Het vogeleiland werd voorheen bewoond door flamingo´s en zwanen. Nu wordt het eiland gebruikt voor exclusieve bijeenkomsten en nog altijd bezocht door vele soorten vogels, eenden en eekhoorns.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.