Discover the finest spaces
Delen

Verborgen plekken van Amsterdam in de spotlight tijdens Rooftop Day

Alle dakterrassen van Amsterdam zijn voor één dag aan elkaar verbonden door een uniek initiatief: Rooftop Day. Amsterdam host de eerste editie van dit ‘sky high’ event op zaterdag 13 september. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen.

Verborgen plekken
Ze hebben iets mysterieus, de vele onontdekte dakterrassen van onze hoofdstad. Ze symboliseren het ultieme geluksgevoel van de zomer en ze staan symbool voor vriendschap, gezelligheid en de ultieme beleving van vrijheid. Rooftop Day is een eerbetoon aan al deze verborgen plekken die, naast bekende dakterrassen als die van Double Tree Hilton, misschien nog wel kenmerkender zijn voor Amsterdam dan de overbekende grachten.

“Rooftop Day is een eerbetoon aan alle verborgen plekken die misschien nog wel kenmerkender zijn voor Amsterdam dan de grachten.”

 

Winnaar Rooftop Day
Iedereen met een Amsterdamse rooftop wordt opgeroepen om op zaterdag 13 september een borrel of feest voor vrienden te organiseren. Van deze eerste editie wordt een unieke aftermovie gemaakt die alle rooftop feesten in de stad aan elkaar verbindt. De mooiste rooftop-inzending wint een onvergetelijk feest op het eigen dakterras: een luxe Rooftop Day met professionele cocktailbar en cocktailshakers, fingerfood, live-entertainment en DJ’s. Verzorgd door BOLS.

Om mee te doen aan de Rooftop Day worden deelnemers gevraagd de volgende twee stappen te doorlopen:
Stap 1: Deel op Instagram of Facebook vóór 5 september een foto of korte film van de eigen Rooftop met gebruik van de hashtag #RooftopDay (op een openbaar profiel).
Stap 2: RSVP op de Rooftop Day Facebookpagina.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.