Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase: Your Beauty Garden bij Amstel Boathouse Amsterdam

Bij sommige locaties zie je pas goed wat de mogelijkheden zijn tijdens een evenement. In de rubriek showcase delen locaties foto’s van hun mooiste events. Deze week zien we hoe So PR voor een event van ICI Paris XL drie zalen en het terras van het Amstel Boathouse volledig omtoverde, met prachtige bloemstukken en decoratie in het thema Your Beauty Garden.

So PR was verantwoordelijk voor de organisatie van het event, met het thema Your Beauty Garden. So PR gelooft dat de specifieke features van een locatie een extra toegevoegde waarde kunnen zijn. Om die reden werd gezocht naar een locatie in een groene en natuurlijke omgeving. Ook moest de locatie centraal gelegen zijn, liefst in de hoofdstad. Deze eigenschappen werden gevonden bij Amstel Boathouse; gelegen middenin het Martin Luther Kingpark en met een compleet glazen dak.

Catering in stijl

Tijdens het evenement werd de beautypers geïnformeerd over de nieuwe producten van de exclusieve merken van ICI Paris XL, werden er workshops gegeven en het vijfjarig bestaan van BE CREATIVE make-up gevierd. In de mooie lichte ruimte werden 22 stands ingericht waar de nieuwste beauty producten werden gelanceerd. In de stands kon de pers de producten bekijken en testen.

De catering was in handen van Amstel Boathouse en de chefs van de locatie lieten hun creativiteit los op het thema. Geïnspireerd door het zomerseizoen serveerden zij appetizers als gegrilde avocado met tomatensalsa, watermeloensalade met eetbare bloemen en huisgemaakte Szechuan button rolls. Het eventteam van Amstel Boathouse en So PR zetten gezamenlijk een prachtig event neer voor ICI Paris XL.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.