Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase – Virtuoso 2018 in Het scheepvaartmuseum

Bij sommige locaties zie je pas goed wat de mogelijkheden zijn tijdens een evenement. In de rubriek showcase delen locaties foto’s van hun mooiste events. Deze week schittert Het Scheepvaartmuseum met de indrukwekkende overdekte binnenplaats als locatie voor het afsluitende galadiner van Virtuoso 2018.

Virtuoso is een internationaal symposium dat jaarlijks de meest invloedrijkste besluitvormers van de luxe reisindustrie samenbrengt. Het symposium vindt ieder jaar op een andere reisbestemming plaats en dit jaar dus hier in Nederland. Een belangrijk moment voor zowel de reisindustrie als de MICE-industrie om het beste van Nederland en in het bijzonder van Amsterdam te presenteren.

Historische binnenplaats

Voor het afsluitende galadiner werd dan ook voor een spectaculaire locatie gekozen met Het Scheepvaartmuseum – een bijzondere historische locatie met een schat aan maritieme collectie. Het diner voor bijna 600 gasten werd uitgeserveerd op de historische binnenplaats, nadat er bij binnenkomst een bezoek gebracht kon worden aan de tentoonstellingen.

Het galadiner was een samenwerking van de 6 Virtuoso Hotels in Amsterdam: The Grand, Waldorf Astoria, Pulitzer, Amstel Hotel, Conservatorium en De L’ Europe. Een unieke samenwerking, waarbij alle hotels met hun eigen chefkok en witte en zwarte brigade het diner verzorgden. De coördinerende rol hierin was weggelegd voor het evenemententeam van Het Scheepvaartmuseum. Naast de culinaire hoogstandjes werd de avond omlijst met spectaculair entertainment zoals het ballet van Codarts in Rotterdam in samenwerking met Holland Dance Festival, Karin Bloemen en The Motown Marbles.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.