Discover the finest spaces
Delen

Veel ‘great venue-inspiratie’ op vakbeurs bij Taets Art and Event Park

Na twee jaar in de Rijtuigenloods in Amersfoort, één jaar in Borchland en de laatste twee edities in de Expo Haarlemmermeer, kiest de beurs EvenementContact dit jaar voor Taets Art and Event Park als locatie voor deze eendaagse beurs op donderdag 13 maart. “Taets kende ik al een tijdje,” aldus Arjen Lemstra, die samen met compagnon Joris Bots eigenaar is van de beurs. “Verrassend voor ons was echter dat zij over twee hallen van gezamenlijk bijna 6.000 vierkante meter beschikken. Na een goed gesprek met Peter Tates (eigenaar Taets, red.), was er direct een klik. Het allergrootste voordeel van Taets is dat we geen verplichtingen hebben betreffende catering, stroom, beveiliging, et cetera. Naast de industriële uitstraling, de schitterende ligging aan het Noordzeekanaal en de goede bereikbaarheid heeft vooral die vrijheid ons de doorslag gegeven.”

Van sportieve activiteiten tot een belevingsplein vol innovaties
Tijdens de ‘No Nonsense vakbeurs’, dat dit jaar in het teken staat van ‘Samen Kansen Creëren – effectief & efficiënt!’, wordt bijna de gehele locatie in Zaandam ingezet. Al direct na de entree kan de bezoeker de mogelijkheden op het gebied van actieve evenementen in zich opnemen op het grote Outdoorveld. Via een plein met Rollende Keukens betreden de bezoekers vervolgens de evenementenlocatie. Aan de linkerkant, in de grootste ruimte van Hal 1, wordt 4.000 vierkante meter beursruimte gevuld met het thema Bedrijfsevenementen. Hier vindt de bezoeker circa 180 deelnemers onderbroken door gezellige cateringpleintjes. De kleinere area in Hal 1 omvat het Festivalgedeelte. Tevens vindt men hier diverse brancheorganisaties, opleidingen en een catering- annex entertainmentplein waar maar liefst twintig mooie acts zichzelf presenteren.

De route eindigt op een belevingsplein vol innovaties en een mobiele seminarruimte.

 

Inhoud en inspiratie
Op nog eens vier locaties op en rond de beurs zal een groot aanbod aan inhoud- en kennissessies worden aangeboden. Hiermee speelt de organisatie, tijdens deze zesde editie van de beurs, in op meer kwaliteit ten opzichte van de kwantiteit. Joris Bots: “Hoewel een deelnemersveld van meer dan 250 mooie bedrijven veel mogelijkheden biedt om je in de branche te oriënteren, hebben we gemerkt dat er vraag is naar inspiratie, kennis en mogelijkheden tot netwerken”. Arjen Lemstra: “We stellen tijdens deze editie de bezoeker meer centraal door een lunch en een uitgebreid inhoudsprogramma aan te bieden, we hebben hiervoor in Taets een fantastische partner gevonden.” Ook in de Event Area van Taets, dat ruimte biedt aan 800 personen, worden inhoudelijke sessies georganiseerd, waarna aldaar de bekende netwerkborrel en het feest georganiseerd wordt. Het Outdoorveld en de Rollende Keukens worden bij het afsluitende feest betrokken, waar de traditionele bitterballen en patat geserveerd worden en waar Blue Luna een uitstekend muzikaal programma laat zien met gekke acts, een fantastische band en een DJ tot slot.

Inspiratie opdoen voor uw evenementenlocatie?
Naast het feit dat de bezoeker kennis maakt met Taets Art and Event Park als evenementenlocatie, staan maar liefst 84 evenementenlocaties (van de ruim 240 standhouders) op de beurs.

Ook High Profile Locaties is van de partij met een eigen stand. Bestel direct uw gratis kaarten voor deze vakbeurs via deze link.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.