Discover the finest spaces
Delen

Vara verrast topman met groots afscheid in North Sea Jazz Club

De omroep organiseerde in samenwerking met de Amsterdamse Club een mooi afscheid. Na achtenhalf jaar als zakelijk directeur van de Vara zal Mark Minkman per december in dienst treden bij Paradiso, waar hij Pierre Ballings opvolgt, die ruim 21 jaar voor de poptempel werkte en vorige maand met pensioen ging.

Exclusief optreden
Collega’s relaties en gasten werden verwend met een exclusief live optreden van Janne Schra, bekend van de band Room Eleven. Aansluitend werd iedereen uitgenodigd om de live opnames van het DWDD-college van professor Robbert Dijkgraaf bij te wonen in de Gashouder, tevens gevestigd op het Westergasterrein. Yvette Valkenburg, Vara: “De North Sea Jazz Club gevestigd in de Westergasfabriek is de ideale locatie voor dit evenement aangezien de locatie zeer compleet is. Er is een vast podium en alle benodigdheden zijn reeds aanwezig voor live optredens, waaronder een complete licht- en geluidsinstallatie.  De club wordt verhuurd inclusief alle aanwezige techniek en meubilair, dus verder geen onverwachte kosten en dat sprak mij zeer aan.”

Streven naar succesvolle events
Aitri Pahladsingh, North Sea Jazz Club: “Het is natuurlijk een eer om dit soort evenementen te mogen hosten als locatie, maar het gaat niet alleen om het hosten, maar ook het meedenken en produceren van het evenement, zo streven we naar alleen maar succesvolle events.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.