Discover the finest spaces
Delen

VAO eindejaarsbijeenkomst op het toneel in de Flint

De Rabobank Theaterzaal van de Flint in Amersfoort was letterlijk het toneel voor een bijzondere bijeenkomst. Op 11 december werd de Vereniging van Amersfoortse Ondernemers daar via een ongebruikelijke entree (artiesteningang) naar het toneel geleid en verrast met een lange, sfeervol opgedekte ontbijttafel.

2014 en ondernemerschap
Tijdens het ontbijt op het toneel van De Flint deed voorzitster Ruth Gorissen verslag van de activiteiten van de VAO in 2014. Daarna nam directeur van de Flint, Harold Warmelink, het woord en gaf een toelichting op het ondernemerschap van de Flint, sinds zijn aanstelling in 2011.

“Tijdens het ontbijt op het toneel van De Flint deed voorzitster Ruth Gorissen verslag van de activiteiten van de VAO in 2014.”

 

Kijkje achter de schermen
Na het inspirerende ontbijt werd de groep in tweeën gedeeld en stond er een rondleiding voor en achter de schermen van de vernieuwde Flint op het programma. Een goede manier om kennis te maken met de mogelijkheden van de Flint als meeting-, congres- en eventlocatie, bleek uit de enthousiaste geluiden tijdens de afsluitende kop koffie in Trek theaterkeuken & café.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.