Discover the finest spaces
Delen

Van stal naar villa: Het Roode Koper bouwt manege om tot villa

Het Manegehuis, ooit de monumentale paardenstallen, is verbouwd tot een stijlvolle landgoedvilla met riante kamers. De ruimtes zijn zowel geschikt voor individuele koppels als voor een groter samengesteld gezelschap. Het hotel Het Roode Koper geniet al sinds 1947 de voorkeur van binnen- en buitenlandse gasten vanwege de gemoedelijke sfeer en privacy. ‘Het Manegehuis is een zeer goede aanvulling op de beleving die ons landgoed biedt’, aldus Jon-Ivar Sörensen, eigenaar van het familiebedrijf.

Landgoedvilla
De nieuwe villa kan naar believen in verschillende ruimtes worden ingedeeld en is voorzien van alle comfort, inclusief sauna en openhaard. Een hypermoderne Italiaanse keuken vormt het centrum van twee royale gastenverblijven. Hier kan privé voor de gasten worden gekookt. De villagasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, maar indien gewenst de geborgenheid van de eigen ruimtes opzoeken. Culinair gezien staat Het Roode Koper hoog aangeschreven in de gidsen mede dankzij een uitgekiende wijnkaart. Omringd door bossen, privétuinen en terrassen vormt de villa een rustgevende, inspirerende omgeving voor zowel particuliere als zakelijke bijeenkomsten. Volgens de familie Sörensen, ‘willen we onze gasten het gevoel geven dat zij even landgoedeigenaar zijn. Pas als men zich hier helemaal thuis voelt, is het verblijf optimaal’.

Hotel
Naast de nieuwe villa bestaat het hotel uit vijf verschillende monumentale gebouwen met in totaal 32 stijlvol ingerichte kamers. Het landgoed beschikt over diverse tuinen met terrassen, een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, manege met boxen voor gastpaarden en een paardenweide. De 50 man sterke, goed opgeleide staf wordt regelmatig bijgeschoold op het landgoed zelf. Het landgoed is gelegen in de bosrijke omgeving van Ermelo, in het plaatsje Leuvenum midden op de Veluwe.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.