Discover the finest spaces
Delen

Van Nelle Ontwerpfabriek introduceert nieuwe locatie; Het Drijvend Paviljoen Rotterdam

Het Drijvend Paviljoen is een unieke, innovatieve en duurzame evenementenlocatie in Rotterdam.  Het paviljoen ligt op het water in de Rijnhaven, vlak aan de zuidelijke voet van de Erasmusbrug. Deze zakelijke evenementenlocatie met een uitzonderlijke uitstraling is geschikt als congres-, vergader-, presentatie-, diner- of feestlocatie. De lichte omgeving geeft een wijd uitzicht over de Rijnhaven.

Mogelijkheden Het Drijvend Paviljoen is geheel of gedeeltelijk te huur voor het organiseren van seminars, exposities, workshops of presentaties op maat. Ook het auditorium (tot 150 personen) en het binnen- als het buitenplein zijn onderdeel van deze drijvende hotspot binnen het Rotterdamse Stadshavensgebied. De expositie heeft een maximale capaciteit van 400 personen. Bij goed weer biedt het grote buitenterras met tribune aan het water, met ruimte voor 200 personen,  een fantastische meerwaarde voor een evenement.

Lokale producten Alle cateringproducten worden ingekocht in de nabije omgeving van het Drijvend Paviljoen. Zo levert een biologische slager uit Rotterdam de borrelhapjes, de organische winkel het brood, ijs en bier en Schmidt Zeevis allerhande belegde vers afgebakken broodjes en visproducten. Waar mogelijk worden de producten over water of per electrische Solex aangevoerd. Het team komt uit Rotterdam en omstreken en reist per fiets en OV.

Het Drijvend Paviljoen
Het Drijvend Paviljoen is het expertisecentrum van de innovatieve en inspirerende aanpak van klimaat, energie en water. Die focus maakt het centrum onder meer tot de etalage en het visitekaartje van het Nationaal Watercentrum in oprichting. Zo versterkt het Drijvend Paviljoen de concurrentiepositie van de Nederlandse waterwereld over de volle breedte.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.