Discover the finest spaces
Delen

Van Nelle fabriek staat leeg… voor Art Rotterdam

De reden hiervoor is de komst van Art Rotterdam naar ‘Van Nelle’. 2014 is het jaar waarin de 15e editie van Art Rotterdam voor het eerst plaatsvindt in de Van Nelle fabriek. Het gehele team van de fabriek is bijzonder trots dat we het prestigieuze evenement mogen huisvesten. Door de komst naar de Van Nelle fabriek kan het evenement verder groeien. In de Van Nelle fabriek zijn alle secties van Art Rotterdam te zien onder één dak: Main, New Art en de tweede editie van de innovatieve videosectie Projections. In en rond de Van Nelle fabriek zullen diverse pop up shows en kunstenaarspresentaties te zien zijn.  

Bruisende stad
Tijdens Art Rotterdam bruist ook de stad weer met sitefairs, pop up shows, open ateliers en prachtige museale tentoonstellingen. Tussen de Van Nelle fabriek, het Museumkwartier en de Wilhelminapier rijden gratis pendelbussen zodat de bezoekers al het beste van wat Rotterdam te bieden heeft op cultureel gebied kunnen ontdekken. Fons Hof, directeur Art Rotterdam: “Voor iedere kunstliefhebber is de Van Nellefabriek een unieke kans om de Nederlandse architectuurgeschiedenis te ervaren. Het is van absolute meerwaarde gebleken dat Hans Baggerman, directeur van de Van Nelle Fabriek evenementen, ons de afgelopen maanden alle bijzondere hoeken en gaten van het Van Nelle fabrieksterrein heeft leren kennen.”

“We gebruiken niet alleen de evenementenruimtes maar ook hele bijzondere plekken op het terrein!”

 

Kaarten voor inspiratie (toekomstige) relaties van de Van Nelle fabriek
“Onze relaties zijn van harte welkom op Art Rotterdam, maar ook toekomstige relaties kunnen ons team bellen om tijdens Art Rotterdam de Van Nelle fabriek beter te leren kennen”, aldus Sanneke de Graaf, commercieel manager. “Het zijn nieuwe tijden waarin het belangrijk is om je te laten inspireren maar ook te laten confronteren. Kunst doet dat met je, al ben je geen kenner zoals ik. Het is voor onze relaties dan ook een geweldig dat ze Art Rotterdam kunnen bezoeken. Voordat onze uitnodiging eruit was zijn we al helemaal plat gebeld met vragen voor kaarten, fantastisch!”

Over de Van Nelle Ontwerpfabriek Evenementenlocatie
Bereikbaar, betaalbaar en betrouwbaar. Op slechts enkele minuten afstand van de A4 en de A20 (en acht minuten van Rotterdam CS en Schiedam CS) biedt de Van Nelle Ontwerpfabriek zestien bijzondere ruimtes voor grote en kleine evenementen, congressen, concerten, TV opnames en feesten. De uitstraling van het rijksmonument (bouwjaar 1930) wordt gecombineerd met de modernste faciliteiten zoals razendsnel WiFi en inhouse expertise als catering, licht, geluid, video, standbouw en facilitaire creatie. De Van Nelle Ontwerpfabriek leent zich voor maatwerkevenementen, maar biedt ook praktische ‘one stop shopping’ arrangementen. Voor elke boeking geldt de ‘geen gezeur garantie’, onder het motto dat elk evenement hier een feestje moet zijn van de eerste tot de laatste minuut. Wij zorgen dat het goed komt!

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.