Discover the finest spaces
Delen

Van hangar tot beurslocatie: VNG jaarcongres 2016

Het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten vond dit jaar op een wel heel bijzondere locatie plaats. De Gemeente Haarlemmermeer was gastheer van het grootste Nederlandse jaarcongres, waar circa 2.700 deelnemers, waaronder vele burgemeesters en wethouders, bijeen kwamen. De gemeente van het dit jaar honderdjarige Schiphol organiseerde het congres toepasselijk in een hangaar op de luchthaven.

WKM_7847

Complexe locatie

Wat deze productie zo bijzonder maakte was de ongebruikelijke en complexe locatie. Heuvelman Sound & Vision B.V. was voor de vierde keer op rij verantwoordelijk voor de totaalproductie van het congres en bouwde Hangar 32 op Schiphol-Oost om tot een volledig uitgeruste congreslocatie. “De hoogte van Hangar 32, zonder voorzieningen, maakte de productie uitdagend. We hebben de hangaar in acht dagen tijd weten om te toveren tot een sfeervolle congres- en beurslocatie met state-of-the-art audiovisuele techniek.”

WKM_7436

Heuvelman Sound & Vision verzorgde niet alleen de audiovisuele techniek, maar ook de tribunebouw, vloerbedekking, podium, tafels en stoelen. “Het omtoveren van een lege hangaar zonder voorzieningen naar een prachtige en volledig geoutilleerde congreslocatie, heeft projectleider Remco Schouten met zijn team geweldig gedaan”, zo melden Annelies Simons en Luuk de Vries, projectleiders van het VNG Jaarcongres. “Het proces van opbouw, uitvoer tot en met de afbouw verliep vlekkeloos.”

WKM_7895

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.