Discover the finest spaces
Delen

Van der Valk opent luxueus hotel met congrescentrum in Amsterdam

Het Van der Valk concern is nu ook in Amsterdam te vinden. Het familiebedrijf opende onlangs het luxueuze Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in de hoofdstad. Met een congres- en vergadercentrum van elf zalen, een lounge voor evenementen, drie restaurants en een uitgebreid welnesscentrum zijn er talloze mogelijkheden voor evenementen, diners en meetings.

De eerste paal van het gloednieuwe gebouw ging al in april 2016 de grond in en het was de bedoeling dat het hotel eind 2017 af zou zijn. Dat werd een jaartje later. Het hotel wordt gerund door Thymen en Lucie Simons-Luiten. Lucie: “Na perioden waarin vintage, brocante, onafgewerkte plafonds, krijtborden en de daarbij horende harde schoolstoeltjes in waren, vinden wij dat het tijd is voor een rijkere aankleding. Kernwoorden vormden hierbij: luxueus, elegant en comfortabel. Veel elementen die wij hebben uitgekozen voor het hotel zijn hopelijk van een tijdloze schoonheid, zoals de weelderige marmeren vloer in de lobby.”

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

De elf zalen van het congres- en vergadercentrum zijn multifunctioneel in te zetten en vernoemd naar bekende parken en markten in Amsterdam. Daarnaast is er nog Club Pampus, een lounge voor evenementen die toegang heeft tot het verwarmde buitenzwembad. Een bijzondere plek voor feesten dus. Een meeting of event kan eventueel ook gecombineerd worden met een bezoek aan een van de drie restaurants in het hotel: à la carte restaurant Amstelle, buffetrestaurant ‘t IJ en bar Moqum.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel heeft een eigen parkeergarage met 131 plekken en zes laadpalen voor elektrische auto’s. Schiphol ligt op een kwartier rijden en metrostation Overamstel op vijf minuten lopen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.