Discover the finest spaces
Delen

Van der Valk legt focus op events

Van der Valk International wil haar faciliteiten voor de eventorganisator beter benadrukken. Deze week ging daarom haar nieuwe website online.

All-inclusive

Van der Valk International vond partners in AT Bookings, voor alle event entertainment en conceptuele voorstellen en Twoppy voor het creëren van mobiele event apps. “Als je facilitair alles in huis hebt voor events – locaties, zalen, catering – maar je wilt je opdrachtgevers meer bieden, dan ga je op zoek naar partners die jou kunnen aanvullen”, zegt Robbert Weddepohl, sales director Van der Valk International. “Dat vormt de basis voor onze website.”

Met de nieuwe website komt de focus meer te liggen op het gezamenlijk optrekken bij de ontwikkeling en uitvoer van all-inclusive meetings of events. Ook wordt het mogelijk om binnen 24 uur een volledige offerte uit te brengen. Op valkevents.com vinden opdrachtgevers een keur aan mogelijkheden  die de deelnemende hotels te bieden hebben. De hotels bieden daarnaast offertes op maat.

Complete events

Volgens Weddepohl is de vraag naar complete events groeiende. “Zeker bij de hotels die nu gebouwd of herbouwd worden, die positioneren we echt als eventlocatie. We hebben bijvoorbeeld net een nieuwe locatie in Hoorn geopend, waar we zelf zakelijke evenementen organiseren. Nu zijn we druk bezig met de opening van het nieuwe hotel in Tiel, waar de focus echt op congressen ligt. Aan de reacties merken we dat daar behoefte aan is.Beide partners moeten ervoor gaan zorgen dat de eventorganisator meer tijd gaat besparen en dat de productiviteit van het event verhoogd wordt.”

[Foto’s: Van der Valk International]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.