Discover the finest spaces
Delen

Van der Valk Hotel Tiel opent skybar

360 graden panoramaview

Het nieuwe Van der Valk Hotel Tiel heeft de nieuwe Skybar in gebruik genomen, op de 55ste verdieping van het gebouw. Skybar SIXX heeft een panoramisch uitzicht en moet volgens de locatie de mooiste skyvar van Nederland worden.

Bedrijven kunnen de skybar op maandag, dinsdag en woensdag exclusief huren voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, presentaties of trainingen. Van donderdag tot en met zondag opent SIXX de deuren voor het grote publiek met onder andere thema avonden.

021

De skybar

Skybar SIXX is gebaseerd op de ideeën van Annabel van der Valk, die grote ambities heeft met haar geesteskindje. Annabel: “Onze 360 graden panoramaview geeft een fenomenaal uitzicht richting Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug. De inrichting van SIXX is gebaseerd op de sky. De kleuren van de lucht op mooie winterdagen zijn terug te vinden in het interieur en de opvallende verlichting van Moooi haalt de sterren van buiten naar binnen. Samen met onze architect Jeff van Riel heb ik me helemaal uit mogen leven!” De skybar moet uitgroeien tot mooiste skybar (of rooftopbar) van Nederland. Als deze onderscheiding eenmaal in de wacht is gesleept, wil de jonge ondernemer ook hoge ogen gooien in Europese verkiezingen waarin de mooiste en beste skybar wordt verkozen.

006

Laatste loodjes

De opening van de skybar volgt iets meer dan twaalf maanden na de opening van het nieuwe hotel. Met de werkzaamheden aan Hotel Tiel zijn nog niet helemaal afgerond. Binnenkort worden op het dak van het hotel zonnepanelen aangelegd. Begin volgend jaar legt Van der Valk de laatste hand aan het bruisende middelpunt in de Betuwe.

Annabel: “We zitten best lang in de bouw, maar elke keer als er iets af is, is het een feestje. Dan kunnen we weer iets nieuws aan onze gasten laten zien.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.