Discover the finest spaces
Delen

Valencia: from tasty paellas to cultural amazement

Valencia is zo’n stad die alles heeft: geweldige voetbalclubs, gastronomische hoogstandjes, uitgerekte stranden, indrukwekkende musea en eeuwenoude culturele aanzichten. Het is hier het hele jaar aangenaam en daarom de perfecte plek voor uw MICE-trip. Wij selecteerden vijf prachtige locaties voor uw evenement, of simpelweg voor een goede paella (want ja: Valencia is de stad waar deze lokale lekkernij is ‘uitgevonden’).

01. Caro Hotel

Vroeger een paleis, nu het eerste monumentale hotel van Valencia. Overal in het hotel zijn restanten te zien van wat ooit een  paleis was, maar dan met de nodige luxe daaromheen Dit hotel heeft verschillende evenementen mogelijkheden en een prachtig terras om de inspirerende omgeving eens rustig op u in te laten werken. Meer over het Caro Hotel lees je hier.

02. Ciudad de las artes y las ciencias

Voor de grotere evenementen is de “Ciudad de las artes y las ciencias” – bijna een boegbeeld van Valencia –  een schitterende locatie. Veel licht, moderne faciliteiten en indrukwekkende architectuur zijn de kernwoorden van deze plek.

03. Casa Roberto

Volgens vele locals is dit dé plek in Valencia waar je paella moet eten. Hier staan verschillende soorten paella op de kaart, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Goede service en prima geschikt voor grotere groepen. Insiders tip: eet de paella alleen voor lunch, als avondeten zou deze nogal zwaar kunnen vallen!

04. Balneario Resort Las Arenas Conference Center

De conferentiemogelijkheden die dit hotel te bieden heeft zijn spectaculair en met de prachtige locatie aan het strand kan een vergadering hier een inspirerende en misschien wel therapeutische werking hebben. Het hotel heeft ook prachtige moderne kamers waar u kunt bijkomen na een meeting.

05. Casa Carmina

Dit hotel ligt net buiten Valencia, maar is de korte rit zeker waard. Hier serveren ze traditionele Spaanse rijstgerechten die nog lekker zijn ook. Voor groepen is het aan te raden om vooraf te reserveren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.