Discover the finest spaces
Delen

Vakbeurs Brevak vaart door Nederland en Belgie

Brevak 2016, de tweejaarlijkse vakbeurs van Brezan Automaterialen, vaart tot en met 10 juni over rivieren en kanalen naar vijftien plaatsen in Nederland en België. Het is nu de achtste keer dat deze beurs plaatsvindt op Partycruiser Jules Verne. Vanwege he succes van de varende beurs in voorgaande jaren en de groei van Brezan, was er behoefte aan meer beleving en meer ruimte voor interactieve demonstraties. Het beursoppervlak is dan ook uitgebreid met 120 m².

Samen met meer dan 60 leveranciers vaart Brevak in twee en een halve week tijd 1500 kilometer, van Groningen tot Antwerpen en van Borne tot Amsterdam. In een mobiele truck van Movico tonen leveranciers allerlei elektronische voertuigen en games waar deelnemers aan mee kunnen doen. Zo rijden bezoekers rond op Segways, maken ze een ritje in een Tesla, spelen ze met Drones, besturen ze radiografisch diverse elektronische modelauto’s en spelen ze darts tegen Co Stompé.

De beurs vaart door heel Nederland en doet ook Belgie aan. De opstapplaatsen van Brevak zijn: Nijmegen, Sittard, Den Bosch, Breda, Schiedam, Antwerpen, Nieuwegein, Amsterdam, IJmuiden, Huizen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Deventer. Constant in Beweging serveert tijdens Brevak een walking dinner: de bezoekers worden voorzien van hapjes en drankjes, zonder dat ze iets hoeven te missen van de interactieve entertainmentconcepten.

Jules Verne

Het schip zelf, de Jules Verne is een bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. Deze Partycruiser is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.