Discover the finest spaces
Delen

Vakantiepark KampinaStaete opent gloednieuwe vergaderruimte

Vakantiepark KampinaStaete opende onlangs de Outdoor Office: een gloednieuwe vergaderlocatie voor 15 personen, midden in de groene natuur van Oisterwijk in Noord-Brabant. Je organiseert hier meetings, meerdaagse trainingen of coaching sessies terwijl je geniet van de omgeving. Laat je verwennen door de Brabantse gastvrijheid, een 3-gangen diner met privékok en bijvoorbeeld een overnachting in één van de cottages of luxe Diamond Suites.

Outdoor Office is onderdeel van vakantiepark KampinaStaete. Ze is gevestigd midden in de bossen van Oisterwijk in Noord-Brabant en ligt aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. Het park biedt verschillende accommodaties zoals cottages en lodges. De Outdoor Office werd hier op 1 februari aan toegevoegd. Hier kun je brainstormen, communiceren, inspireren, presenteren, vergaderen en tot nieuwe ideeën en plannen komen. De groene ruimte heeft een grote indoor plantenwand en is voor maximaal 15 personen te boeken.

Het vakantiepark organiseerde op 9 juli een algemene opening voor leveranciers, relaties, Oisterwijkse ondernemers en vrienden en familie. “Naast leisure wilden we ons ook op de zakelijke markt richten,” vertelt Natalie Ligtvoet, manager van Outdoor Office. “De omgeving leent zich uitstekend om werk en ontspanning te combineren. In rust vergaderen en in stilte overnachten. Daarnaast heeft Oisterwijk veel goede restaurants, om na een dag vergaderen lekker ontspannen te tafelen. We kunnen ook een privé kok regelen, die in de Outdoor Office een 3-gangen diner bereidt.”

KampinaStaete

Er is veel mogelijk bij KampinaState, die haar naam dankt aan het natuurgebied de Kampina en het woord ‘staete’, wat landgoed betekent. Van heisessies met eventuele buitenactiviteiten tot aan bedrijfspresentaties of coaching trajecten. Met het organiseren van zakelijke bijeenkomsten wilde KampinaStaete dat groepen ook in het natuurgebied konden blijven slapen. In een eigentijds jasje, maar wel in dezelfde natuurlijke omgeving als een bos.

“Overdag breng je door met vergaderen en buitenactiviteiten. De dag sluit je af bij het kampvuur waarna je met het hele team blijft overnachten in de trendy cottages.” Wie naar nog meer comfort op zoek is, boekt de Diamond Suite. Een luxe accommodatie met een groot 2-persoonsbed met uitzicht op de natuur, en ook te boeken met hottub!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.