Discover the finest spaces
Delen

Utrechtse Haringparty: ‘een mooie locatie en lekkere haring’

Restaurant Zuiver in Utrecht vormde dit jaar alweer voor de zevende maal het decor van de Utrechtse Haringparty. Initiatiefnemers Marco Peek (Brothers Horeca Groep) en René Pfeiffer (Grontmij Parkmanagement) kijken terug op een geslaagd evenement. “Alle ingrediënten voor een goede netwerkbijeenkomst waren aanwezig: prominente gasten, vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches, een mooie locatie en niet te vergeten: lekkere haring.” Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant ook twee stijlvolle vergaderruimtes: De Herenkamer en De Zuiverzaal.

Haringmeisjes

Nadat de gasten hun autosleutel hadden afgegeven aan de heren van de valet parking en hartelijk waren ontvangen door de traditionele haringmeisjes werd de haringparty officieel geopend door burgemeester Jan van Zanen. Na het officiële gedeelte kon het netwerken beginnen en werd er genoten van de haring, hoogstaande culinaire hapjes en verkoelende drankjes.

De Utrechtse Haringparty, slechts toegankelijk voor gasten met een exclusieve uitnodiging, is volgens de organisator hét zakelijke netwerkevenement van de regio Utrecht waar ondernemers van formaat elkaar in een meer dan ongedwongen sfeer ontmoeten.

“Alle ingrediënten voor een goede netwerkbijeenkomst waren aanwezig: prominente gasten, vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches, een mooie locatie en niet te vergeten lekkere haring.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.