Discover the finest spaces
Delen

Upgrade geluidsinstallatie North Sea Jazz Club

North Sea Jazz Club is voorzien van een nieuwe, nog betere geluidsinstallatie. Door een verdubbeling van de capaciteit van speakers en daardoor een meer gelijkmatige verdeling van geluid door de hele zaal, is de beleving van het geluid in de club op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein nu overal optimaal. Een langgekoesterde droom van hoofd techniek Quint van Kesteren en door hem in samenwerking met Ampco Flashlight geïnstalleerd.

“Onze gasten kunnen nu op elke plek in de club nog meer genieten van de muziek van de diverse artiesten in de North Sea Jazz Club.”

 

High end

Het systeem was al high end, zo meldt Van Kesteren, maar met de nieuwe toevoegingen komt bij gasten van de club de muziek nog directer binnen. “De veranderingen die we hebben doorgevoerd zijn gericht op een betere geluidskwaliteit achterin de zaal bij de bar en op het zijpodium. Onze gasten kunnen nu op elke plek in de club nog meer genieten van de muziek van de diverse artiesten in de North Sea Jazz Club.”

 

Events

De North Sea Jazz Club is sinds haar opening één van de best geïsoleerde clubs van Amsterdam, vanwege de doos-in-doos-constructie die is toegepast. Hierdoor is de akoestiek van fenomenale kwaliteit en hebben de buren geen geluidsoverlast. De North Sea Jazz Club heeft verschillende ruimtes geschikt voor events: bedrijfsfeesten, diners, borrels, presentaties en vergaderingen. Daarnaast is het voorportaal van de North Sea Jazz Club, het jazzcafé, ook beschikbaar voor events met de  twee royale  terrassen grenzend aan het Westerpark.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.