Discover the finest spaces
Delen

Unieke tijdelijke locatie: Hospitality paviljoen Taste of Amsterdam

Een keer op een héél andere plek vergaderen? Tijdens het culinaire evenement Taste of Amsterdam, dit jaar van 4 tot en met 7 juni, zijn er diverse zakelijke mogelijkheden. Denk aan een van de VIP-tafels, of zelfs een gehele tent op het terrein.

Taste of Amsterdam wordt omschreven als ‘Foodie heaven’: daar waar de beste Nederlandse en internationale chef-koks koken; waar de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving zichzelf presenteren met de meest uiteenlopende signature dishes van de chefs; waar je inspiratie kunt opdoen op het gebied van eten, drinken en gerelateerde producten; waar je door de chefs aan de hand wordt meegenomen en zelf uitzinnige gerechten kunt klaarmaken en waar je op de klanken van jazz en soul geniet van heerlijke drankjes in een prachtige setting in het Amstelpark, midden in de bruisende stad.

“Dankzij de mogelijkheid tot branding is de ruimte zeer geschikt om een zakelijke meeting te doen volgen door culinaire verwennerij.”

Hospitality Paviljoen 

Maar ook op zakelijk niveau valt er te smullen. Zo is er het exclusieve Hospitality Paviljoen, een grote flextent op het festivalterrein van het festival, waar je relaties of medewerkers kunt ontvangen en trakteren. Een grote tent met eigen terras. Dankzij de mogelijkheid tot branding is de ruimte zeer geschikt om een zakelijke meeting te doen volgen door culinaire verwennerij. Daarnaast zijn er ook diverse exclusieve VIP tafels op het terrein, geschikt voor kleinere groepen tot acht personen. Bij de tafels hoort net als bij het Hospitality Paviljoen een internationaal drankenarrangement en een bedrag om vrij op het festival te besteden.

Taste of Amsterdam is onderdeel van het internationale culinaire evenement ‘Taste Festivals’. In 2004 vond in Londen de eerste editie van ‘Taste of’ plaats. Tijdens Taste kan je op één dag/avond genieten van een selectie van toprestaurants uit Amsterdam en omgeving. Deze restaurants en chefs laten jou een culinaire smaaksensatie beleven door je een selectie voor te schotelen van hun geroemde signature dishes. Op het terrein bevinden zich verschillende theaters waar je als bezoeker optredens kunt bijwonen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.