Discover the finest spaces
Delen

Unieke tijdelijke locatie: Asperges in de Akker Blaricum

Hebt u alle locaties al eens gezien, of bent u op zoek naar iets heel anders? De tijdelijke evenementenlocatie van Asperges in de Akker Blaricum is wellicht een uitkomst. Een stijlvolle zandkleurige bedoeïenentent op een aspergeveld in Blaricum, die slechts twee weken per jaar beschikbaar is voor evenementen.

Vers gestoken asperges

Van 28 mei tot 11 juni staat de tent van cateraar zMaakt! voor het culinaire event Asperges in de Akker, dat dit jaar voor de zesde keer plaatsvindt. Genieten van een luxe viergangendiner met vers gestoken asperges, op de plek waar ze verbouwd worden. “Een aantal bedrijven heeft al een exclusieve avond geboekt, met name om hun relaties te fêteren op een mooie avond”, vertelt organisator Maarten Beuningh van zMaakt!.

Een stijlvolle zandkleurige bedoeïenentent op een aspergeveld in Blaricum, die slechts twee weken per jaar beschikbaar is voor evenementen.”

Maar denk ook aan een vergadering midden op de akker. De zandkleurige tent in de aspergevelden is een bijzondere setting voor zakelijke bijeenkomsten. In de tent staan sfeervol gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven. “Bij ontvangst is de ‘wow-factor’ van de genodigden nog steeds erg hoog!”, aldus Beuningh.

De interesse is erg groot, zodat de locatie dit jaar voor het diner al niet meer exclusief te boeken is. Wel is het nog mogelijk om de tent overdag af te huren voor bijeenkomsten en kunnen groepen tot circa dertig personen zich nog inschrijven voor het bijzondere aspergediner.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen voor Asperges in de Akker 2015: www.hetaspergediner.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.